%Haine Copii%

INFORMAȚII DE CUMPĂRARE

Cum comand?

Selectați produsul dorit, mărimea potrivită, adăugați produsul în coșul de cumpărături și apăsați pe butonul finalizează comanda. Ne străduim mereu să oferim o experiență cât mai plăcuta clienților noștri, de aceea am pus la dispozitie un proces destul de simplu si direct pentru comenzi.

Dacă totuși nu vă descurcați, găsiți îndrumări pas cu pas în pagina Cum comand

În cât timp îmi ajunge comanda?

Coletele se livrează în termen de 24 – 72 de ore, în zile lucrătoare, din momentul expedierii.

În momentul expedierii, noi îți trimitem un email de confirmare a expedierii.

Cât mă costă transportul?

Taxa de transport este de 15 lei, indiferent de localitatea de livrare în România.

Gratuit pentru comenzile de peste 200 de lei

Mă puteți anunța când sunt produse noi sau la reducere pe site?

Sigur! Tot ce trebuie să faci e să te abonezi la newsletter-ul nostru, lăsându-ne adresa ta de mail in subsolul paginii, in câmpul numit Abonează-te la newsletter.

Cum știu ce dimensiune trebuie să cumpăr?

Am dat denumiri cât mai directe mărimilor produselor noastre pentru a nu creea confuzie, astfel prima parte din numele mărimii se referă la vârsta copilului, iar a doua la înălțimea acestuia.

Un tabel cu toate mărimile disponibile în magazinul nostru găsiți în pagina Tabel mărimi .

Dacă nu se potrivește articolul comandat, îl pot returna?

Desigur, articolele comandate pe www.little.crearewebsiteuri.ro pot fi returnate!

Te rugăm doar să urmezi instrucțiunile din pagina Politică retur, să anunți returul prin formularul nostru de retur din pagina Formular retur  sau la numărul de telefon 0722 141 602 și vei primi instrucțiunile de returnare.

Sunt plățile online sigure?

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează cu EuPlătesc.ro prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.