Politică retur

1. Returnarea produselor achiziționate pe www.littlehumans.ro

Produsele achiziționate se pot returna conform O.G. 130/2000. Conform acestei legi, ai dreptul să notifici în scris că renunți la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor.

2. Cum procedezi pentru returnarea unui produs

Produsele se vor returna prin orice firmă de curierat pe aceeași adresă (Str. Blajului , nr.8 A, Loc.Mizil, Jud. Prahova, către Sega-design SRL, număr contact: 0722 141 602 ) în termen de 10 zile lucrătoare de la achiziționarea acestuia, cu eticheta produsului, însoțit de factură.  Contravaloarea acestuia se va returna în cel mult 30 de zile de la primirea returului.

Plata transportului la returul unui produs va fi suportata de către client, specificând la curier (plata transportului la expeditor). În cazul returului întregii comenzi plata transportului retur va fi suportată de client, specificând la curier (plata transportului la expeditor) și  costul transportului tur va fi reținut din factura storno a clientului.  În cazul în care produsul reprezinta defecte, plata transportului va fi suportata de noi.

3. Condiții de retur

Produsele care se returnează trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

• Produsele trebuie sa fie însoțite de eticheta de identificare

• Produsele trebuie sa fie returnate însoțite de accesorii și documentele de achiziție

• Nu se acceptă spre retur produsele care prezintă semne de deteriorare sau care au fost purtate

Dacă mărimea produsului nu este cea potrivită, acesta poate fi înlocuit cu un produs cu o  mărime corespunzătoare sau un produs asemănător.

Little Humans deține o echipa întreagă care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveți garanția că articolele comandate de pe www.littlehumans.ro sunt în stare impecabilă.

În cazul în care exista o excepție, LittleHumans.ro isi asumă răspunderea și se va înlocui articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând costurile de transport (tur, retur). Produsele se vor trimite la adresa depozitului: Str. Blajului , nr.8 A, Loc.Mizil, Jud. Prahova către firma noastră Sega-Design SRL, număr contact: 0722 141 602

*LittleHumans nu acceptă colete cu ramburs. Rambursarea banilor se va face în contul de IBAN.

*LittleHumans își rezervă dreptul de a refuza comenzi noi pentru clienţii care folosesc abuziv dreptul de retur.
Refuzul de a procesa comenzi noi nu are legătură cu procesarea returnărilor curente. Acestea vor fi procesate conform politicii de retur și conform legii din România.